top of page
Kinderen die de Bijbel lezen

Sensi voor je kind

Ieder kind is uniek en bewandelt zijn levenspad met eigen kwaliteiten en talenten.

Ik ervaar dat steeds meer hooggevoelige maar ook minder gevoelige kinderen moeite hebben om binnen deze haastige maatschappij, in hun drukke gezin en binnen ons reguliere onderwijssysteem goed te kunnen functioneren.

Het kan zijn dat de lat vaak (te) hoog ligt voor deze doelgroep.

Kinderen dreigen vaak buiten de boot te vallen wat betreft welbevinden en leerprestaties, worden faalangstig en krijgen lichamelijke en/of emotionele klachten (bijv hoofdpijn, buikpijn, emotionele buien), slapen slecht, hebben een negatief zelfbeeld of gaan storend ofwel teruggetrokken gedrag vertonen.


Dit gebeurt veelal doordat teveel prikkels uit hun directe omgeving hen belemmert om goed geconcentreerd te blijven werken en mee te kunnen in het tempo en/of het systeem van de groep binnen de school.


Vaak volgt er dan een lange zoektocht voor ouders en kind via medici en specialisten, die vervolgens een diagnose stellen en er therapievormen toegepast gaan worden die enkel de symptomen bestrijden en te weinig de werkelijke oorzaak aanpakken.


Via Sensi-therapie is er zoveel te bereiken om deze kinderen weer lekker in hun vel te brengen. 

Eenvoudig en doeltreffend door rust en ruimte in hoofd en lichaam te herstellen zijn zij weer in staat om opnieuw in zichzelf te leren geloven en te ervaren/accepteren dat ze mogen zijn wie ze oorspronkelijk zijn met hun bijzondere talenten.

bottom of page