top of page
Natural Herbs

Ervaringen

Wat mijn cliënten zeggen is uiterst belangrijk voor mijn praktijk en ik wil ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met alle gezondheidsbehandelingen en diensten die ik aanbied.
Bekijk eens wat mijn cliënten gezegd hebben over hun ervaringen met mij.

De nacht na mijn 2e Corona vaccinatie ervaarde ik direct pittige bijwerkingen. Ik heb een overactieve blaas, maar vanaf dat moment kreeg ik o.a. ook elk kwartier aandrang. Dag en nacht, vier weken lang. Ik was uitgeput en de uroloog kon niets doen.
Toen kreeg ik de tip van een  collega om eens contact op te nemen met Ellen. Na het eerste telefoontje heeft ze me direct op afstand behandeld en druppels en prionen toegestuurd.
De aandrang werd meteen minder en na het 1e live  consult was ik helemaal van deze klacht af!
De anti-vaccin druppels hebben de andere bijwerkingen ook sterk verminderd.

Sinds de Sensi-therapie bij Ellen voel ik me voor het eerst echt verbonden met mezelf.

Ik voel de kracht zo duidelijk en ik kan eindelijk mezelf zijn in alle situaties. 


Daarnaast zijn mijn hoofdpijn en rug- heupklachten verdwenen en slaap ik weer goed!

Dat geeft een enorme rust, een grote tevredenheid en een sterk gevoel van geluk en zelfvertrouwen.

Heb jij de moed om naar jezelf te kijken?


Gun jij jezelf de aandacht en tijd om je 'rugzak' op te schonen, zodat je lichter door het leven kan gaan?


Ellen maakt je liefdevol bewust van (oude) pijnpunten, die ik onder haar deskundige en betrokken begeleiding heb mogen oplossen.

Bedankt Ellen!

Ik kwam bij Ellen, omdat mijn zoon een enorme onrust in zich had, zowel op lichamelijk gebied als in zijn hoofd.
Ellen heeft mijn zoon behandeld en ons allebei zeer bruikbare tips gegeven.
Het gevolg was een kind dat meer in evenwicht is en heel blij zichzelf kan zijn!!

Ik heb bij Ellen meerdere consulten gehad, omdat ik al 25 jaar kamp met meervoudige klachten, zoals slapeloosheid en heb een adenoom op de hypofyse dat mijn hele systeem in de war gooit. Heb hiervoor het hele medische circuit gehad en een groot aantal alternatieve genezers bezocht, ook buiten Nederland. De diversiteit aan behandelingen en technieken van Ellen en het direct effect ervan heb ik niet eerder meegemaakt. Een zeer grondige reiniging op meerdere niveaus. Dit ging heel diep en bracht me steeds bij de bron. Ik slaap inmiddels stukken beter en heb een aantal persoonlijke items en trauma's kunnen loslaten. Ellen's aanpak is heel persoonlijk en op maat. Daarbij neemt ze echt de tijd voor je en werkt toch efficient. Niet onbelangrijk, Ellen is ook erg empathisch én benadert je met humor. Dat maakt de sessie ook nog gezellig!

Ik heb het genoegen gehad om een Sensi behandeling te mogen ondergaan. 

De sfeer was heel ontspannen en open. Ze nam alle tijd voor de behandeling, die ze kundig uitvoerde.


De behandeling bestond uit verschillende praktische technieken, waaronder een drukpuntmassage met aandacht voor de relatie tussen lichamelijke klachten en emotionele thema's, die zonder oordeel besproken werden en voor mij heel herkenbaar waren.


Ik heb de Sensi behandeling als bijzonder prettig ervaren, waar ik volkomen ontspannen vandaan kwam.

Bij Ellen voel je pure aandacht en zorg. Hoe ze je ontvangt en zich heeft voorbereid, hoe ze de tijd voor je neemt en je vakkundig behandelt, hoe de ruimte is ingericht, alles met oog voor detail.

Ellen is een hele fijne en professionele therapeut.

Je voelt je echt in goede handen!

De Sensi behandelingen van Ellen hebben bij mij heel erg goed gewerkt en mijn gezondheidsklachten zijn binnen 2 sessies verholpen! Ook heb ik hierdoor zoveel meer energie gekregen. Echt fantastisch!

Na de behandeling, waarin Ellen met name haar intuïtie op mij losliet, voelde ik mij herboren, weer vol energie, schoon in mijn lichaam en helder van geest. Alsof een waas voor mijn ogen opgetrokken was...

Ik ben maar een keertje bij Ellen geweest en mijn hoofdpijn en buikpijn zijn daarna helemaal weggegaan, echt superfijn !!!

Ellen stemt intuitief op mij af en kan zo precies bepalen welke behandeling ik nodig heb. Ik heb me zo nog nooit zonder woorden begrepen en geholpen gevoeld!

Wat een bijzondere ervaring wat het met Ellen. Ik had in het begin niet verwacht dat een Sensi behandeling zoveel te bieden had. Het werd een behandelpakket op maat. Na 3 sessies voel ik me zoveel rustiger, dichter bij mezelf en mijn gevoel, onafhankelijker, minder de behoefte vanuit mijn gedachten te handelen. Ik kan beter voor mezelf opkomen en ik vind mezelf een stuk leuker! Doordat ik dit van binnen uitstraal, merk ik ook dat ik meer positieve mensen mensen en situaties aantrek waardoor ik groei.

Na een consult bij Ellen voelde ik me als herboren. Alle opgebouwde stress was uit mijn lijf en ik liep voor mijn gevoel 10 kg lichter de deur uit. Bijzonder hoe Ellen in een paar uur zo'n verschil kan maken door haar behandeling.

bottom of page