Sensi technieken

ALLERGIEMETING
VOEDINGSDIEET
VOEDINGSSUPPLEMENTEN BIJ TEKORTEN
ONTGIFTING

Het voedingspatroon wordt in balans gebracht door het testen van voedingsstoffen (tijdelijk of structureel) , waar het lichaam allergisch of gevoelig op reageert, (pijn) klachten geeft en daardoor veel onnodige energie kost.

Daarnaast kan een voedingsdieet worden uitgemeten, dat ondersteuning geeft voor het herstelproces van de energiebalans.

Indien er tekorten van vitaminen en/of mineralen worden uitgetest, kunnen voedingssupplementen, bijvoorbeeld orthomoleculair of Sensi remedies, worden ingezet.


Wanneer het lichaam is belast met teveel giftige stoffen ten gevolge van straling (bijv. wifi, gsm, zendmasten, wateraders), vaccinatiestoffen, (langdurig) gebruik van medicatie of voeding- of stoffenallergie, kan ook een ontgiftingskuur (orthomoleculair of Sensi remedies) worden toegepast.

DRUKPUNTMASSAGE
EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE (E.F.T.)
HOLISTIC PULSING

Bij drukpuntmassage wordt er gedrukt op meridiaanpunten, waar pijn wordt ervaren in het lichaam kunnen blokkades weer vrijkomen en de energie kan weer gaan stromen.

Deze pijnlijke punten geven tegelijkertijd inzicht in achterliggende emotionele thema's, vaak geworteld in al dan niet bewust overgenomen overtuigingen en vastgeroeste patronen.

Emotional Freedom Technique is een zachte kloptechniek op diverse meridiaanpunten op het gezicht, het bovenlichaam en de handen., die zich richt op het vrijmaken van met name grote emotionele ladingen zoals angst, verdriet, boosheid en dergelijke. Deze techniek gaat vaak samen met de drukpuntmassage, waardoor de emotionele ballast snel en effectief afgevoerd kunnen worden.

Holistic Pulsing is een soort massagetechniek, waarbij het lichaam op een milde en ritmische wijze heen en weer wordt gewiegd. Op deze wijze worden blokkades losgewerkt en komt er ruimte vrij om de energie door het hele lichaam te laten stromen en om het genezingsproces te ondersteunen en versnellen.


Alle massagetechnieken worden uitgevoerd met kleding aan.


Aanvullend kunnen ook halfedelstenen op het lichaam worden gelegd voor balans.


 

©2020 by Inner Grow. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now