top of page
Homeopathic Treatment

Sneller herstellen van langdurige klachten van het Corona virus met een krachtige aanpak

Herstellen na Corona

Hoewel de Covid-19 infectie bij veel mensen nauwelijks klachten geeft tijdens ziek zijn en veel mensen na een aantal dagen of weken weer geheel herstellen, blijkt dat er een groep mensen is die soms lang last houdt van langdurige klachten van het Corona virus ook wanneer de klachten tijdens de ziekteperiode mild waren. Zelfs een jaar nadat iemand ziek was kan diegene nog steeds vermoeid zijn, waarbij de spieren snel moe en pijnlijk aanvoelen. Ook de energie kan niet goed doorstromen in het gehele lichaam. Dit wordt Long Covid genoemd.

Heb je een/meerdere symptomen of andere klachten overgehouden aan het Corona virus?

* Vermoeidheid

* Kortademigheid en moeite met ademen

* Hoesten

* Gewrichtspijn

* Pijn in de borst

* Spierpijn

* Hoofdpijn

* Angst en/of depressie

* Emotionele klachten

* Slaapproblemen

* Duizeligheid bij opstaan

* Terugval van klachten na fysieke of mentale activiteit of na een periode van verbetering

* Verminderde concentratie en geheugen

* Moeite hebben met denken

* Warrig of "dikke watten" gevoel in het hoofd

Het is een combinatie van fysieke, mentale, cognitieve, emotionele en sociale dingen. Door onzekerheid en verwarde gevoelens ontstaat er vaak angst of depressie. Je kunt gefrustreerd raken door het onvermogen van iedereen om er iets aan te doen, doordat het je in je activiteiten belemmert en het zolang voortduurt.

Gelukkig is er binnen een korte termijn winst te behalen. Om je lichaam mentaal, fysiek en emotioneel een enorme boost te geven die het zo hard nodig heeft is mijn aanpak met zowel technieken als middelen erop gericht je lichaam te ontgiften, je immuunsysteem te herstellen en je energie weer terug te brengen.

Herstellen na Corona: Over mij
bottom of page